Varma mackor

 Är det fler än jag som glömt bort att göra hederliga VARMA MACKOR! Ni vet de där som gjorde på den redan uppskurna frallen i storpack. Där skinkbiten dragit ihop sig så med en klump ost på – när det var som värst. Ljuvliga tilltugg och mellanmål i bästa fall.

Numer äter man ur smörgåsjärnet och för mig blir det för mycket bröd. Tycker det blir torrt och eländigt.

Denna uppepåfyllning äger:1 burk tonfisk i olja

3 hårdkokta ägg

1 dl hackad dill 

4-5 msk majonäs

4-5 msk chilisås

1 gul lök

2 tsk senap

salt & pepparSätt ugnen på 200 grader. Koka äggen.Blanda ihop allt i en bunke, smaka av med salt och peppar. Bred ett ganska tjockt lager med röra på brödskivorna. Lägg på ost och ev lite pizzakrydda.Grädda i ugn tills de fått lite färg, ca 10 minuter. Servera med sallad.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.