Bränslecellsladdare som drivs på vanligt vatten

Svenskutvecklade myFC PowerTrekk är en bränslecellsladdare som drivs på vanligt vatten. Enastående smart om man är ute på vandring tex. 

 

myFC PowerTrekk fungerar för mindre elektronikprylar som mobiltelefoner, smartphones, GoPro Actionkameror och GPS. myFC PowerTrekk säljs på Naturkompaniet från och med den 25 juni.
– Nu är det slut med att leta efter ett eluttag så fort du behöver ladda din mobil. Med myFC PowerTrekk kan du ladda när du vill, oavsett var du är och hur mycket klockan är, säger Björn Westerholm, vd, myFC.
För att ladda, tillsätt vatten och en myFC PowerTrekk puck och laddning startar omedelbart. Laddaren är en hybrid som utöver bränslecell också har ett internt batteri som kan laddas via eluttaget. Med myFC PowerTrekk är tillgång till elektricitet inte längre nödvändig eftersom laddaren fungerar var som helst och när som helst.
– Det är spännande att äntligen kunna erbjuda den här produkten till alla. Energi från bränsleceller är pålitligt och genereras direkt. Dessutom påverkas inte laddningstiden av väder och ljusförhållanden. Ännu en fördel är att energin från bränsleceller inte riskerar att laddas ur med tiden, som den gör i batterier, säger Björn Westerholm, vd, myFC.

 

Priset ligger på 1799kr

 

www.powertrekk.com

myFC-PowerTrekk-2

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.