Att driva människor framåt

tt arbeta med att coacha andra till storhet är det bästa som finns. Det är ett verkligt privilegium att få vara del av andra människors livsresor och glädjas tillsammans med dem när de känner att de lyckas. Detta får jag lov att göra på dagarna för att det är det jag vill göra.

Att driva människor framåt är min passion

Jag sadlade om och blev hälsocoach för min kärlek till psykologi och personlig utveckling. Att vara hälsocoach innebär att jag alltid har hälsa i fokus i allt jag gör. Ämnet eller målet för coachingen kan vara ett helt annat men hälsan är grunden till allt. Utan god hälsa är det svårt att bli framgångsrik för det kräver hårt arbete att bli bra på något. Du behöver ork, målmedvetenhet och kraft för att ta dig fram och det får du genom att vara vid god hälsa. God hälsa för mig är att äta nyttigt, träna lagom mycket, sova tillräckligt och vara snäll mot mig själv.

Min övertygelse är att alla kan och att ingenting är omöjligt. Med mycket vilja och målmedvetenhet kan vilka hinder som helst överkommas. Om du vill!

Mina tips för god hälsa

  1. Ät nyttig och ren mat.
  2. Träna regelbundet. Det räcker med promenader.
  3. Gå och lägg dig i bra tid och sov 7-8 timmar per natt.
  4. Gör saker som får dig att må bra.
  5. Umgås med människor som du tycker om och som du trivs med. Människor som ger dig energi.
  6. Njut av naturen, konst, djur eller något annat som du tycker är vackert och energigivande.
  7. Meditera!
  8. Le mycket och skratta ofta.
  9. Var nöjd med dig själv och det du gör.
  10. Ge till andra.

Företaget jag driver heter dorro coaching och under året 2014 kommer många nya spännande saker att hända. På min blogg skriver jag varje dag om personlig utveckling och hälsa. Jag är aktuell på WebbRadio Ariton,https://www.facebook.com/webbradioariton, under januari där jag berättar om min hälsoresa.

Värme och kärlek

Dorotea Pettersson


Hemsida och blogg 

Ni hittar mig numera även på HälsoZam och bloggen där.

Lisbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.