Vad du får äta

Jag kan känna mig trött på alla dieter och prat om mat. Jag får ofta höra med en tung suck efter, att allt detta prat om dieter och kost får motsatt effekt. Kan man inte prata om något annat? Det blir som en frälsningsvåg som går genom landet. Folk sneglar på varandras tallrikar och gör bedömningar. Sedan att basunera ut det hela tär på många.

Foto: Jag kan känna mig trött på alla dieter och prat om mat. Jag får ofta höra med en tung suck efter, att allt detta prat om dieter och kost får motsatt effekt. Kan man inte prata om något annat? Det blir som en frälsningsvåg som går genom landet. Folk sneglar på varandras tallrikar och gör bedömningar. Sedan att basunera ut det hela tär på många.

//Lisbet
#hz

www.halsozam.com

 

Lisbet Olofsson, hälsozam, onlinekurs

 

Ni hittar mig numera även på HälsoZam och bloggen där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.