ICE

ICE nummer (In Case of Emergency).

Lägg in ditt ICE nummer i mobilen. Om det händer dig något kan tex ambulanspersonal snabbt nå dina anhöriga.

De letar igen ICE i din mobil – under det namnet lägger du en nära anhörig.

Om du vill använda flera personer använder du ICE1, ICE2, ICE3, etc. Det är en enkel sak att göra, det är gratis och det kan göra en skillnad när det gäller

 

Lisbet Olofsson, hälsozam, onlinekurs

 

Ni hittar mig numera även på HälsoZam och bloggen där.

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Jag ar försökt göra det, men min mobil accepterar inte att jag har samma nummer på ICE och den anhöriges namn. Alltså måste jag ringa ICE när jag vill ringa min dotter, och det går väl bra i och för sig. Därför har jag skrivit ’Johanna, min dotter’ som namn på hennes nummer och hoppas att räddningspersonalen bläddrar igenom hela min kontaktlista. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.