Kommunikation ett av det svåraste

 

Man menar en sak och uppfattas som något helt annan. Kan konstatera att det har blivit en diskussion om benämningen begåvningshandikapp i VK. I telefonintervjun med tidningen under freagsmorgonen sa jag att vissa människor har svårare än andra att förstå den konstnärliga kopplingen med texten #skriv något på väggen” trots att man inte får det. I VK ställdes frågan på sin spets och sammanfattningen av dialogen blev människor med begåvningshandikapp.
Har förstått att detta sårat vissa och jag vill be om ursäkt om det anses pekat ut en grupp människor vilket inte var tanken mina synpunkter i tidningen.
Sedan har texten inte varit övertejpad under invigningen igår då vi tillsammans med konstnären under fredagen kom överens om att inviga konstverket i dess helhet och ta diskutionen om 1 av 12 citat nästa vecka.
Hans Lindberg (s)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.