Folkhälsa ingen självklarhet

 

Under helgen var jag och åkte skidor på Olles spår ut på kulla. Jag kan konstatera att skidor har fått ett uppsving vilket gläder mig. Skidor är en allsidig och bra motionsform och det är nog ett par ton fett som har svettats bort i spåren runt Umeå under åren.

Vi har många mil spår i Umeå och det är viktigt att vi också uppskattar den service kommunen har med uppdragningen av spåren. Det finns kommuner som inte har samma budget för fritid och kulturverksamhet och medvetet sänker skatterna istället.
Fritid och Kultur är viktiga områden för Umeå och därför är det  viktigt att  vi uppskattar det som vi ibland tar för givet.
 
Hans Lindberg (s)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.