Beska droppar från Alliansen

Förra veckan uttryckte sig personer från Alliansen att det skulle vara ansvarslöst att lägga budget i augusti. Mina reflektioner över denna ilska är att alliansen kunnat ta fram en egen budget i juni.

Problemet är att alliansen inte klarar av att lägga en egen budget utan inväntar alltid vår budget och sedan utgår från Socialdemokraterna och Vänsterpartiets budget. Jag blir orolig då alliansen inte kan lägga en egen budget utan nu desperat skäller på andra.

Socialdemokraterna tar ansvar och kommer att lägga fram en budget nu på augustifullmäktige där satsningar på äldreomsorgen är i fokus. För oss Socialdemokratern går välfärden före skattesänkningar.

Hans Lindberg (s)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.