Har Alliansen i Umeå spruckit?

Under hösten har jag kunnat konstatera att Alliansen med Anders Ågren i spetsen har blivit mer och mer splittrade. Ett utslag av detta kunde ses under kommunstyrelsens möte igår då det yrkades helt olika på punkter från de olika partierna. Det fanns ingen samsyn eller samordning utan yrkanden kommer som inte ens rör ärendet. Plötsligt står en del av Alliansen där ensam i sin uppfattning.

Jag förstår att Anders Ågren är bekymrad när han inte orkar hålla ihop Alliansen och vi står inför stora utmaningar i kommunen med bland annat flyktingsituationen. Vi socialdemokrater tar ansvaret och lägger i en växel vad gäller byggande, fossilfritt Umeå och ett ansvarstagande flyktingmottagande.

Hans Lindberg (S)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.