Målet är samhällsutveckling!

I dag kommer jag att inviga Business Arena i Umeå. Det är en viktig arena där investerare lokalt, nationellt och internationellt träffas för att hitta möjligheter för att investera. Förra året kom över 600 personer från Sveriges alla hörn till Business Arena Umeå för att diskutera fastighets- och samhällsrelaterade frågor med koppling till norra Sverige. Idag är det alltså dags igen. Med ett starkt program, inspirerande talare och tongivande företag, kommuner och organisationer samlas branschens ledande aktörer till en heldag. Fokus ligger på kunskap, inspiration och nätverkande. Målet är samhällsutveckling. Umeå sticker ut i Norrland inom många områden som befolkningsökning, bostadsbyggande och fastighetspriser.

Det är viktigt för mig att få fler som vill vara med och utveckla Umeå så att vi får fler bostäder och fler i arbete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.