Europa behöver mer samverkan, inte mindre.

Storbritannien har nu röstat för att påbörja processen med ett urträde ur EU. Det kommer att ta år att gå ur unionen och det kommer bli svårt att bryta alla samarbeten främst inom handeln av varor och tjänster.

Statsminister Stefan Löfven och Finanasminister Magdalena Andersson höll nyss en presskonferens där regeringen säger att EU behöver mer samverkan inte mindre. Det är något jag sannerligen håller med om.

Vi får avvakta och se vad som nu händer, t ex hur den Svenska börsen reagerar. Det blir en utmaning att hantera den kommande ekonomiska turbulensen. Som man brukar säga; sitt still i båten när det blåser.

Det är bra att Stefan Löfven nu bokat möten med EU statsministrar för att hitta konstruktiva lösningar framåt.

 

Jag vill även passa på att önska Er alla en trevlig midsommar!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.