Nystart för UIK FF

Jag har under kvällen tagit del av informationen att ordföranden i UIK FF har avgått. Jag anser att det var ett klokt beslut. En ny ordförande måste nu återigen samla ihop klubben och sponsorer för att ta nya tag.

UIK har både sportsliga och ekonomiska svårigheter, det behövs sannerligen ett starkt ledarskap som kan möta upp dessa utmaningar. UIK FF måste göra en nystart. Det är då oerhört viktigt att styrelsen jobbar tillsammans och är överens om hur de ska tackla utmaningarna och bygga föreningen stark för framtiden.

Umeå kommun var tidiga med att prioritera tjejers- och damers idrott. UIK och dess idrottare har varit och är fortfarande viktiga för damidrotten och för Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.