Socialdemokraterna mötte medborgare i Broparken

BroparkenIgår genomförde vi Socialdemokrater ett möte för allmänheten i Broparken. Trots att vädret inte var det bästa dök ett 50-tal medborgare upp och deltog.

Våra skolpolitiker -Moa Brydsten ordförande i För- och grundskolenämnden och Peter Burström ordförande i Gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden- berättade om sina verksamheter och svarade på allmänhetens frågor. Vi fick frågor om och diskuterade t ex Moderaternas förslag om tidigare betyg. Vi Socialdemokrater säger tydligt nej till betyg i unga år. Vi berörda även områden som skolsegregation, integration på arbetsmarknaden, kompetensförsörjningsbehovet och att vi är en bra skolkommun.

Peter Olofsson vårt landstingråd gav information om regionfrågan och sedan pratade jag själv om Umeås positiva utveckling. Jag berättade bland annat om att allt fler lämnar in bygglov vilket vi möter upp från kommunens sidan 

Det var ett intressant och mycket bra möte med aktiva medborgare som gav oss tummen upp för hur vi utvecklar Umeå med en socialdemokratisk politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.