M mörkar nedskärningar på kommunerna

IMG_2131I söndags publicerades en viktig debattartikel i Aftonbladet av Tomas Eneroth som är gruppledare för (S) i riksdagen och Fredrik Olovsson (S) som är ordförande i finansutskottet. De kritiserade i artikeln Moderaterna för att de mörkar de nedskärningar i välfärden som finns  i deras budgetförslag.

Moderaterna påstår att de satsar mer än regeringen på välfärden och kommunerna. Sanningen är att Moderaterna har mörkat nedskärningar på kommunerna med över fyra miljarder kronor nästa år.  Hur mycket Moderaterna vill skära åren efter 2017 redovisar Moderaterna inte alls.

Läs gärns debattartikeln:

http://www.aftonbladet.se/debatt/a/z2EG5/kinberg-batra-morkar–och-skar-i-valfarden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.