Bedrövliga insinuationer av VKs grävande journalistteam

VKgranskatI dag försöker VK:s grävande journalistteam insinuera att jag -genom att min familj valt att hyra och sedermera köpa ett hus på Teg- ”ordnat” så att kommunen skjutit fram planerna på en G/C-väg vid älven på Tegssidan. Man tar sig för pannan! Jag har anmält jäv i ärendet eftersom jag bor närliggande och varken deltagit i diskussioner eller beslut kring detta specifika ärende G/C-väg på Teg.

Anledningen till att projektet skjutits fram är naturligtvis inte detta utan det handlar om kommunens ekonomiska läge. De flesta investeringar är framskjutna i den budget som S- och MP presenterade för 2018 och som kommunfullmäktige nu antagit. Vi har prioriterat hårt och investeringarna ligger inom välfärden -förskolan, skolan, LSS-boenden- samt nödvändiga åtgärder för att inte skapa kapitalförstöring inom Tekniska nämndens område. 

Fakta i ärendet är:

  • Min familj har under en tid hyrt ett hus på Teg, ett hus som vi sedermera köpt och börjat renovera. Min fru skötte förhandlingarna kring husköpet.
  • Kommunen har långsiktiga planer på en G/C-väg vid älven på Tegssidan
  • Jag har i kommunalrådsberedningen anmält jäv i frågan då jag bor närliggande och har därför inte deltagit i varken diskussioner eller beslut
  • Planerna på G/C-vägen har skjutits på framtiden

Genom dessa fakta försöker alltså VK:s grävande journalister få ihop en ”story” om att min familjs boende påverkat kommunen till att G/C-vägen på Tegssidan skjutits på framtiden. Jag kan inte tycka annat än att det är bedrövliga insinuationer som inte bara påverkar mig utan hela min familj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.