Besök på Japans ambassad

IB0D60333-2B41-401A-BA1B-0BAA67407874 går besökte jag tillsammans med kommunfullmäktiges ordförande Marie-Louise Rönnmark (s) den japanska ambassaden i Stockholm för att fira den Japanska nationaldagen.

Det var många inbjudna gäster bl a från andra ambassader och olika myndigheter. Det var en mycket trevlig tillställning där vi passade på att berätta och samtala om Umeå. Många hade redan god kännedom om Umeå och samtalen kom att beröra såväl Kulturhuvudstad, Uminova, Universitet, Bildmuseet, Norrlandsoperan som den hållbara staden och Komatzos produktion i Umeå.

Det är viktigt att ha en bra dialog med Japan då vi har gemensamma intressen som t ex  Komatzo fabriken i Umeå. Jag är glad att vi fick tillfälle att berätta mer om Umeå och skapa ett starkare intresse för vår kommun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.