Masters SM i Umeå

USSI går hade jag förmånen att tillsammans med Umeå Simsällskaps vice ordförande Anna Säfvestad Albinsson inviga Masters SM i simning som går av stapeln här i Umeå i helgen.

 

Den första SM-tävlingen i simning i Umeå  genomfördes 1972 i den då nybyggda gamla simhallen. Efter det har SM även genomförts 1977 och nu 2017 i vår nybyggda 50 meters bassäng i Navet.

Jag är glad och stolt över att vi nu äntligen har en 50 meters bassäng i Umeå. Vi har lyssnat in simsportens behov och i god samverkan med USS genomfört projektet. Jag vill rikta ett stort tack till Umeå simsällskap för god samverkan och för att de nu tagit Masters SM till Umeå.

Helgens Mästerskap har en stor bredd, den äldsta som tävlar är född 1933 och den yngsta 1994. Det genomförs nästan 867 individuella stafetter. Om Ni har möjligt rekommenderar jag varmt ett besök i Navet i helgen för att ta del av dessa välorganiserade Mästerskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.