Olika uppfattning är inte synonymt med felaktigt eller missuppfattning.

Tydligen gjorde min insändare intryck eftersom Helena Lindahl ger mig ett så långt svar.

Helena inleder med att hon ska räta till felaktigheter och missuppfattningar.

Jag söker febrilt efter rättelser på min insändare men kan tyvärr bara tyda Helenas svar på något annat sätt än att vi har olika uppfattningar. Däremot tolkar hon min insändare lite märkligt kan jag tycka, om vi är överens om att vi vill ha fler människor i vården, borde t.ex. tre jobb där vara bättre använda skattepengar än ett jobb inom restaurangbranschen. Det handlar inte om att ställa näringar mot varandra utan att använda skattepengar på ett så klokt sätt som möjligt.

Vad gäller Norrbotniabanan  så ifrågasätter jag vad som hänt de åtta år som Helena varit representant för majoriteten i Riksdagen. Centern kan vilja hur mycket som helst men sitter i en Allians som tyvärr inte gjort särskilt mycket för Norrbotniabanan. Skulle vara ärligare om Helena svarade på min frågeställning ”vist är det så att Centerpartister inklusive Helena själv i Riksdagen faktiskt röstat mot förslag om utveckling av Norrbotniabanan. Att efter åtta år skryta med en utredningsman är i mina ögon nästan löjeväckande.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.