Helén Pettersson, riksdagsledamot (S)

Västerbottning, sosse, riksdagsledamot

En dubbelkovändning av M

Läser på Alliansfritt om moderaternas dubbel-ko-vändning och tycker det är värt att föra vidare..
 
"Mars 2, 2010 – M dementerar sin dementi – får sin information på Newsmill
NOTIS. Moderaterna dementerar nu
sin dementi om de 11.000 nya jobben i städbranschen och står fast vid sin ursprungliga hållning. Dementin inkom till Johanna Melén på Aftonbladet och vidhåller att de 11.000 jobben är en korrekt siffra, med hänvisning till en debattartikel skriven av branschorganisationen Almegas näringspolitiske chef. Samtidigt så fäster man inte tillräckligt stor tilltro till siffrorna för att använda dem, meddelar moderaterna.Moderaterna hämtar nu alltså information om hur det går med den egna sysselsättningspolitiken från Newsmill, information man litar på men ändå inte riktigt.
Känns ju oerhört tryggt."
 
Jag kan bara instämma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.