Helén Pettersson, riksdagsledamot (S)

Västerbottning, sosse, riksdagsledamot

Betackar mig

Edvinssons senaste inlägg är absurdt. Han låter påskina att det är sossar som bedriver någon slags anonym smutskastning av Maud Olofsson här i länet, och att jag ska någon slags eloge för att jag tar avstånd från det.

Nu får ni ju ge er.

Vill ni se på ful smutskastning så följ den här länken till en av era centerpartikollegor i Göteborg. Här kan man snacka om vidrig smutskastning, och något som jag hoppas övriga centerpartister tar avstånd från. Se till att sopa rent framför egen dörr innan ni ger er på något annat.

Jag betackar mig för Edvinssons tack och eloger. Det enda det insinuerar är ju att det skulle ha rått någon tveksamhet från Edvinssons sida om mina debattmetoder. Det är rent kränkande.

6 kommentarer

 1. haha

  Haha, jag tyckte att den var mitt i prick! Skitkul… vadå smutsig kampanj, det är ett skämt! Och ett jävligt roligt ett!
  // En med i alla fall en gnutta humor…

 2. werno

  Det är vad som sägs i inlägg o på bloggar här i länet som diskuteras, Helen P. OCh det är inget påstående att S leder kampanjen i länet mot Maud – det är ett faktum. De som syns mest i dom påhoppen anger sig själva som socialdemokater. Vad som sker på andra håll i landeet får man ta hand om där!

 3. Helén Pettersson

  Svar till werno (2010-08-22 22:29)
  Den kritik som socialdemokrater här i länet har mot Centerns politik och som debatteras här på bloggen är väl knappast anonym. Och att få det att låta som att jag skulle tycka anonym smutskastning vore ok är ju, helt enkelt, absurdt. Sen är inte politisk kritik smutskastning. Vi måste väl kunna debattera de politiska förslag som läggs fram?

 4. Andreas

  CUF har aldrig stått högt i min kurs. Jobbar aktivt för att ta bort LAS (lagen om anställningsskydd) så att arbetsgivarna ska få säga upp hur dom vill och när dom vill. Fy tusan. Och så kommer det här? Trodde inte att det gick att sjunka så lågt. Hoppas fler får upp ögonen för vad CUF och C står för. Och vad är allt detta snack om kampanj mot Maud? När man talar innan man tänker så får man helt enklet vara beredd på att få skit. En annan som verkligen har en kampanj mot sig är Mona Sahlin, får ju aldrig tala till punkt när hon blir intervjuad. Det är synd! Hon har mycket vettigt att säga.

 5. KJ

  Inte tycker jag att affischen som den stackars CUFaren i Götet har gjort är så mycket farligare än de som LO använder sig av i sin kampanj!

  Men det är klart Riktar man kritik mot LO-facket så riktar man kritik mot hela sosserörelsen och då har man trampat på en öm tå.

  Håller dessutom med HAHA. Riktigt roligt, komiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.