Helén Pettersson, riksdagsledamot (S)

Västerbottning, sosse, riksdagsledamot

Taggade jägare i regnet!

Har landat på hotellrummet efter ett härligt jaktpolitiskt möte vid Meselefors ikväll. Vilhelmina, Dorotea och Åsele ordnade en gränsträff med hamburgargrillning och jaktpolitiska diskussioner. Måste erkänna att jag var lite fundersam när jag körde hit, regnet har bara öst ner hela dagen och kvällen, och det var fem grader i luften..

Men hör och häpna. Nästan 50 personer dök upp i hällregnet och vi hade väldigt bra diskussioner och samtal, hamburgarna smakade fantastiskt, och underhållningen i form av dragspelsmusik och historieberättande var i toppklass.

Jag tackar de tre arbetarekommunerna, och alla ni kloka människor som dök upp, å det varmaste för en härlig kväll. Kroppen är genomkyld efter ett par timmar därute, men själen är ordentligt värmd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Det har absolut inget med nåt att göra, men för säkert tio år sedan fotade jag för Folkbladet en meseleforsjägare som fått bössan sönderbiten av en björn. När han höll i den alltså! Och jag lovar att fast det gått några dagar stod håret rakt upp på huvudet:-)).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.