Helén Pettersson, riksdagsledamot (S)

Västerbottning, sosse, riksdagsledamot

Maud Olofsson, el och människor.

Hade skrivit ett långt inlägg om Maud Olofsson och elpriserna när uppkopplingen rasade och allt försvann. En bloggares vardag. Nåväl.

Jag gör det enkelt för mig. Här är en artikel om en familj som verkligen har gjort allting rätt. Men det räcker inte.

Här är en artikel med Maud Olofssons tips till oss som vill få ner elpriserna.

Och här är en stilla vädjan från mig. Snälla Maud Olofsson och den borgerliga regeringen. Kan ni kliva ner från era höga hästar och förstå att det är en akut situation för många människor just nu, här, idag. Kan ni åtminstone sätta er ned och diskutera om det möjligen, bara möjligen, skulle kunna finnas något politiskt beslut som kan ändra situationen som den nu är? Och om ni inte kan komma på något när ni försöker, så kan ni kanske kolla om det finns andra som har några ideér? För tro mig, folk är inte dumma i huvudet. Har man inte outsinliga ekonomiska källor så har man redan bytt lampor. För länge, länge sen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.