Helén Pettersson, riksdagsledamot (S)

Västerbottning, sosse, riksdagsledamot

Ledsen och arg.

Tittar på kvällens sändningar om Kadaffis vansinnestal till folket och världen. Jag blir så fruktansvärt ledsen över hur vi år 2011 har härskare som beter sig på det viset. Han ser sig ju verkligen som en härskare, inte en ledare. En människa som anser att hans folk hellre ska dö på gatorna än att han ska avgå.

Ledsen och arg. En känsla jag nog delar med många.
 

2 kommentarer

  1. Helén Pettersson

    Svar till Anders (2011-02-23 09:53)
    Det finns ju de som har provat… Vi har ett läge där FN uttalar sig skarpare än den svenska utrikesministern, vilket är pinsamt. Värre uttalanden än de Kadaffi gjorde igår har vi knappast hört i modern tid, om Bildt inte kan välja sida säger det mer om regeringens utrikespolitik än något annat..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.