25/5 blir Holmsunds dag i år

Just hemkommen efter ett konstruktivt möte med kulturföreningens ordförande Jonas.

Jag tänker att Lions och Kulturföreningen själva kommer få presentera sina planer inför 25/5 framöver och mer i detalj men jag kan säga så mycket som att det kommer hända mycket i Holmsunds föreningsliv den dagen och att förhoppningsvis kommer torget fyllas med olika aktiviteter och trevligheter. Så ni får väl tolka detta inlägg som ett tidigt mobiliseringsinlägg inför denna dag från mitt håll till alla ni som är aktiva på olika sätt i Holmsund.

Så ”save the date” som man säger. Det är fortfarande ett flertal föreningar, företag och personer som måste snacka ihop sig och samordna innan informationen börjar spridas I samhället. Själv är jag väl behjälplig i viss mån från kammaren hemma, särskilt att snacka med kommunen om olika saker.

Det jag däremot redan nu kan skicka ut som medskick till mina läsare är att om ni vill hjälpa till att göra dagen ännu trevligare så kan man:
– Ha en loppis utanför sitt hus, själv eller tillsammans med hela kvarteret. Det sistnämnda är ett ypperligt sätt för att locka folk till holmsund och att umgås med varandra (Och eventuellt att hitta en hel del roliga och nyttIga prylar)
– Hjälpa till att sprida informationen om att den 25/5 så ska man bege sig ut i samhället och i synnerhet centrum. Bjud gärna in umebor!
– Är du aktiv i en förening och vill göra något så ta konakt med Jonas, ordförande i kultuföreningen. Han är spindeln i nätet så att säga. Det blir nog en ypperlig dag att presentera sin verksamhet på och locka nya medlemmar.

Tills Lions och Kultuföreningen går ut med mer så får jag dock hålla mig mer hemlighetsfull. Men upp på benen nu Holmsund!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.