Ingabritt Johansson, Vindeln

hemma dag

IBJVisst e hon söt min systers barn barn elvira

japp idag är man hemma och arbetar. Det är mycket som ska fixas och donas. Jag har slut på mjölk så jag måste till Affären och handla, det är tur att vi har en ica affär här i byn.
Jag tänkte baka bullar och göra varma mackor till lunch. Min man kommer hem efter lunch, då har han jobbat sitt pass. Ska ringa mamma på lass och höra hur hon mår idag. Läste om dödsskjutningen i tyskland igår, det har tagit upp mina tankar en del av dagen idag.
Nej, nu har jag skrivit nog för idag. jag måste skynda mig till affären. hon stänger för lunch klockan 12. ha det!!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.