Ingabritt Johansson, Vindeln

stadsresan

Elvira min systerdotterdotter

Har varit i Umeå idag och handlat kaffe åt svärmor samt påskkarameller åt syskon barn m.m. jag var så sugen på en kruka i keramik den var ganska stor, Hade sån lust att köpa den men den finns nog kvar sedan. kanske jag köper den då, hade funderationer på att odla örter i den. vi åkte sedan och hälsade på mor. hon har piggnat till litegrann, var fortfarnde trött och hade ont. men snart skulle hon få komma på geriatriken och träna inför hemgång. Jag hoppas innerligen att det ska gå bra. Resan hem gick bra, renar på vägen som stoppade upp trafiken, men vi kom igenom. nu ska vi hem och sätta oss i soffan och se på tv:n. Men det blir väl som vanligt vi somnar. nej, jag tror jag ska gå en sväng så jag blir pigg och vaken. Vi har ju haft en kanon fin dag idag, sol och lite blåst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.