Ingabritt Johansson, Vindeln

vackert ute idag

det är så fint väder idag, jag känner mig så tillfreds med livet fast dt värker bak ryggen och i axlarna. Jag har tänkt baka litegrann imorgon i bagarstugan så jag hoppas att kommer att gå bra. Jenny kanske kommer och hjälper mig o det vore bra. Ska snart till affären och handla vi ska ha mårten kalkon middag i direktörsstigens förening och jag brukar ta hand om kalkonerna, måste ringa Göran som är vår ordförande om hur många som anmält sig, så jag vet hur många kalkoner det handlar om. sedan tror jag åker till Svärmor och svärfar en stund, det var ju fars dag igår så min plastpappa kalle fick 3 lotter han hade vinst på alla. Kul, Svärfar hade vinst ´på 1 men han fick ggr 2 på den. Ok i vindeln hade bra lotter.

Lyssnar på Takida just nu han har en härlig röst. Passar min sinnesstämmning just nu.

Min moster Eva, hennes man Evald  och deras dotter Camilla i Panikke, Wasa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.