Ingabritt Johansson, Vindeln

det börjar närma sig arbetsdag

Jag har bakat havregryns frallor idag och så gjort gjort maräng fudge ska ge bort en del av det. På månra dag kommer mor hem igen från lasarettet, hon åkte in akut på torsdag kväll, synen försvann, men nu har hon fått igen synen men det har väl blivit lite sämre sikt för henne. hoppas att hon får vara hemma nu. Jag ska till umeå med min käre make imorgon halv 9 ska vi vara på nus, årskontrollerna fortsätter och detta tar hela dagen. nu ska jag nog gå ner i källaren och hänga tvätten….

Räven smet igår på den stora rävjakten, han stack in i byn, så det blev ingen räv. men jägarna fick ärtsoppa istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.