Ingabritt Johansson, Vindeln

Nus

Idag var vi tidigt på Lassarettet puh. jag och min man har varit där hela dagen. Vi träffade många bekanta. min mor hälsade vi på och även Per-Arnes faster. Mamma får stanna en natt till men på tisdag skickar de hem henne. Hon såg riktigt piggelin ut idag. Min börs tappade jag bort idag hade varit på apoteket och handlat sen borta…puts väck…hallå var är du jag saknar dig min lillabörs, hade inte så mycket pengar kvar i den t litemen personliga saker som foton m.m. nåja ringde och spärrade alla kort och så där. För min man gick allt bara bra, han blev radioaktiv en stund. Tror inte han får någon puss ikväll. man kan ju bli självlysande…. Han fick en radioaktiv substans i blodet och sedan fick vi vänta i 3 timmar sedan blev det blodprovtagning varje halvtimme. Han var klar klockan 14:30 och då blev deet arbetsEKG. Nu ska jag ta det lugnt och se på furuvik. Ha det.

En som alltid gör grimaser varje gång en kamera finns i närheten min plastpappa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.