Ingabritt Johansson, Vindeln

Nu har min jobbar helg börjat

Försökte förbereda mig igår med att sova och vila och små slumra en stund och det gick bra. jag har äntligen blivit klar med min påsktavla började sy den i måndags och har nu pressat, stykit och ramat in den. den blev fin. Undrar vad man ska sy härnäst. Det är ganska trevligt att ha något för händerna ibland.

Vi var till svärföräldrarna och drack kaffe en stund och pratade. De är då för gulliga. Svärfar han har då så många drömmar om mig ibland där jag träter på honom att han inte ska göra si och så. Undrar om jag är så där i vanliga fall, jag kan då inte minnas att jag har trätit på honom.

min påsktavla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.