Ingabritt Johansson, Vindeln

hejsan!

Underbart fint strålande väder vi har idag i vindeln. jag har hängt tvätt ute idag och den torkade fortare än kvickt, luktade gott gjorde den oxå. sedan åkte jag med susanne in till vindeln så nu har jag hälsat på mor på almagården hon mådde bara bra idag. Kalle var redan där och de hade varit hos faster rut och fått kaffe idag. nu ska jag snart börja jobba för brödfödan. ska jobba 15:30 till 21 ikväll och sedan åker jag med susanne hem igen. Imorgon och på söndag får jag köra själver för då skär det sig med samåkningen.  ja vi får verkligen hoppas att vädret håller i sig för det är verkligen underbart just nu.

Ha de!

Lilla mamma ingen är väl som du.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.