Ingabritt Johansson, Vindeln

en natt till

2 nätter är gjorda och nu väntar sängen mor har sovit bättre inatt än förra natten. Jag blev överraskad igår då jag vaknade klockan 16, min man kom hem med auktionsfynden från lövön… Han ropade in saft maja och en stor kastrull plus en stege och svärmor hade jag ju lejt för att ropa in ett överkast åt mig och det var riktigt tjusigt.

inte kunde jag gå och sova en stund till inte…. nåja har varit riktigt pigg inatt utom klockan 02 då var jag tung…uisch jag avskyr det. nä nu blir det gonatt på er alla som ska sova i detta regn…zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Lillasyster sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.