Ingabritt Johansson, Vindeln

en sorgens och glädjens dag

En vacker vy från sundö

Morgonen började med att jag stal min mans täcke för jag frös och mitt hade ramlat på golvet, Han skrattade och sa stjäl du täcket av mig, ja jag fryser, sedan åkte han iväg till jobbet och jag steg upp och började göra iordning en smörgås och kaffe till frukost. typiskt jag satte smörgåsen i halsen och spydde så jag fick tårar i ögonen. sedan en tripp till affären för att handla där stötte jag på fler som behövde handla och det var ju trevligt. resan fortsatte till svärfars och då kom de dåliga nyheterna. Jag behövde prata med Karin och jämföra lite arbetsschema för eventuell samkörning och så berättade hon att hennes svärfar hade dött, jag blev alldeles kall och kunde inte förstå detta, han var ju så pigg, ofattbart svärfars blev väldigt ledsna de oxå. Han var mycket högt uppskattad för oss. Vi kommer att sakna honom. Jag grävde upp en rand i potatis landet så nu är det bara 2 kvar och det var skönt. jag åkte hem lagade skink och sparris gratäng samt bakade ngra mjuka kakor samt berättade för min man att Rune var död. sedan ringde telefonen och Ted ringde, de behövde barnvakt, klart man ställer upp Elvira är söt och go en riktig busunge. snart 2 år. det blev full fart i huset hon rev som vanligt ut allt och kastade det på golvet. tur att jag hade stökat undan det ömtåliga.. Min älskling kom hem och vi åt gratängen elvira åt med bra aptit, var får hon plats med allt, sedan gick in till t´vardagsrummet och blev tyst, det brukar inte vara något bra tecken så jag gick dít. mmh hon satt och åt karameller för fullt tur att skålen var nästan tom sken som en sol gjorde hon oxå… klockan 17:30 fick vi födelsedags främmen tårta kom på bordet och kaffe. Elvira fick tårta hon oxå hon hann dra med fingret i glasyren och smaka en sväng. sedan blev  det välling och säng oj så trött hon va nu är vi trötta allihopa imorgon blir det att ta upp all potatis och sedan en sväng till Britt-Louises verkstad för hon har öppet hus imorgon och visar sina alster och det ska bli kul. Godnatt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.