Ingabritt Johansson, Vindeln

Älgfesten i lördags

Jag måste bara skriva om älgfesten i lördags, som vi har arbetet och fixat all mat till den. Rakel gjorde rullrån och dem är inte lätt att göra när jag ska göra dem går halva smeten till att försöka få till värmen på spisen bra så första halvan av smeten åker ner i soptunnan, sen gjorde hon förrätten, jag stekte kyckling i ugnen och benade den sedan för jag hade ju varit i omgångar hos mamma och suttit där. Victoria är en ängel hon har vi valt in till vårat kock lag nu. Hon hjälpte till att få ihop allt samt se till att serveringen blev bra. Asta gjorde äppelpaj som var supergod.  jag köpte tre lotter och vann på 2 lotter det var roligt.

Just nu sitter jag hos mor hon har haft en besvärlig natt men dock inte den värsta.

Här sitter samuel och hans fru viktoria, vårt förvärv till kocklaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.