Ingabritt Johansson, Vindeln

ännu en vaknatt hos mor.

Hej igen nu sitter jag hos mamma inatt oxå det är en betydligt lugnare natt av värk och elände hon sover faktiskt lugnt och skönt just nu. Vi har vänt och bökat med henne för en timme sedan och hon har ftt sin smärtstillande spruta det blev lite gråt och tandagnissla en liten stund tills den började värka. Benen tror jag är värst för henne sedan kommer axeln på klar andra plats att hon sedan har ont i resten av kroppen på tredje plats så nog är det skönt för henne att kunna sova utan smärta det är bara synd att hon vaknar ofta när smärtan ökar igen. Nu på morgonen kommer lillasyster och byter av mig så skönt det ska bli att få sova jag har provat och ligga en stund i tältsängen men det är som om jag inte kan slappa riktigt i den jag har för mycket oro i mig. Idag ska jag tvätta kläder tur att maskinen gör det mesta om jag lägger i och sätter igång tvättmaskinen är den klar då jag vaknar idag… så roligt. Hur bar de sig åt förr??? Det måste ha tagit dem hela dagen. Jag borde ha bakat lite men jag finner ingen ro till det just nu så…Vi höres!

ser ni kon och kalven fin bild eller hur.. Den är tagen i kulfors vid rö ladan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.