Ingabritt Johansson, Vindeln

förbereder en natt hos mor

Mamma är snäppet sämre nu tydligen hon har feber och infektion i benen samt hög smärta, jag tror att hon orkar ingen smärta alls just nu eftersom hon inte mår bra av infektionen och febern. Det blir för mycket helt enkelt. Jag har fått vara ledig nu i ett och ett halvt dygn så det har varit ganska skönt. Men tankarna finns ju alltid hos mir ändå. Jag har funderat på att börja med LCHF dieten så jag har börjat smygande för att prova vissa rätter. nu imorse åt jag 2 stekta ägg samt 1/4 paket bacon. Det var riktigt gott. nu ska jag förbereda middagen det ska bli bacon gratäng…. Hoppas att pelle äter det oxå. Vi får väl se…:-))

Bilder från älgfesten 2010

Klas från ottonträsk Moa skötte lotteriförsäljningen

Staffan och Samuel

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.