En midsommarnattsdröm

Hoppas nu inte på något poetiskt. Det är länge sedan midsommar innebar  något magiskt för mig. Ja, senast – och det är många år sedan – var väl då jag var uppe i fjällen och hälsade på en tjej. Givetvis skulle vi äta middag hos hennes mormor, en tillställning jag såg fram emot. Jag var duktig på att äta på den här tiden men detta blev dock häftigare än jag räknat med. Palt till att börja med. Gott. Och massor av stekt fläsk. Gott. Och den stora mängd fett som bildades i pannan där fläsket stekts. Mja, tar det inte slut snart? .En stor klick smör. Herreminje, klarar jag det här?…Och till slut lingonsylt och plommonkompott med grädde som efterrätt!!! Jag tror det tog tre dagar innan jag fick in armarna mot kroppen igen.

2006 var ja på samma ställe. Tankarna var väl mycket runt den stora operation jag skulle göra några veckor senare men vi var i alla fall på auktion och såg stången resas i sådär väder.

Sedan har det nog inte varit nåt särskilt och det tror jag inte det blir i år heller.

Det var väl ingen spännande läsning, eller hur? Däremot hoppas jag ni får en jättekul, lagom berusad, solig och för den som så vill en aning romantisk midsommar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.