Tillbaka i selen

Ja, sedan 6 oktober har jag börjat jobba igen. Tänk, jag kom till och med ihåg passwordet till datorn – imponerande! Det mesta är sig likt bortsett från det som har med coronan att göra i form av avstånd, handtvätt och sånt Det problem jag har är av en annan natur och stavas GPDR tror jag. Det är en EU-förordning som styr hur du får använda material med personuppgifter, bland annat bilder. Och det är det som är det kluriga. Jag har tänkt använda några av de hundratals bilder jag tog för personaltidningen till att göra en liten bildutställning i receptionen. Om jag får göra det styrs av GPDR men det finns en del undantag också. Jag har gjort det på den enkla vägen och bollat det till högsta chefen så får vi se…

För övrigt dialyserar jag tre dagar i veckan. Även lördagar. Det går bra men nu då jag börjat jobba är ju alla dagar utom söndagar upptagna så jag får se hur det känns på lite sikt. I tidningsvärlden är jag nu heldigital. Både VK och DN. Till stor del av praktiska skäl. Det blir enormt mycket skräp av papperstidningar som känns onödigt.

Ja så ser det ut. För övrigt är väl det mesta som vanligt. Det jag nu väntar på är USA-valet. Det ska bli både intressant och skrämmande att följa utvecklingen efter det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.