Alla nyheter kan inte vara goda.

För att gå rakt på sak kan jag berätta att min halvsyster dog härom dagen. Hon var betydligt äldre än jag och vi har inte träffats sedan 2007 men ett syskon är ju dock ett syskon. Egentligen kände jag väl henne inte så mycket tidigare heller men vid ett tillfälle då hon ”fyllde jämnt” åkte jag för att hälsa på henne. Då vi äntligen fick prata i lugn och ro över födelsedagstårtan slogs jag av hur lika vi var på många punkter, något som var både överraskande och roligt. Men nu har alltså den länken brustit…

För några veckor sedan greps jag av en impuls och skickade in ett litet manus till ett förlag. Glädjande nog var de överraskande positiva men just nu blir det i alla fall ingen bok. Men i framtiden får vi se.

Pensionär är ju mitt nuvarande tillstånd men jag kan ärligt talat inte märkt någon skillnad mot förra årets karantän. Möjligen en aning ekonomiskt, under en lång tid hade jag en ganska mager ersättning som högriskperson, nu har jag i alla fall 70 % av lönen i två år innan den riktiga pensionen börjar.

Jag avslutar dagens blogg med en liten ramsa vi fick lära oss då jag pluggade media som ett exempel på syftningsfel – något man ibland får se:

”Dödssjuk och galen kan jag inte annat än beklaga Karl den tolfte”. Ja eller vilken kung det nu var…

Goafton.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.