Innebandybloggen

Innebandy.

Motståndarkollen: Sirius

Form:

Laget har blandat och gett under hösten. Höga toppar och låga dalar, upp som en sol och ner som en pannkaka. Och så vidare.  I söndags förlorade de stort mot AIK. Om Sirius som ska spela slutspel till våren måste de sluta jämna till spelet.

Profiler:

Centrarna Erik Svensson och Dan Johansson är i sina bästa stunder spelare för landslaget. I år har varken Johansson eller Svensson visat vad de går för. Viktigt för Sirius att dessa två börjar leverera. Innan det är alldeles för sent.

Tränaren

Förra Dalentränaren, Lars Jedheim är en riktig tränarräv som har varit med mesta. Som ledare är han bra på att skapa en ”vi-mot-världen-känsla” 

Som coach jobbar han aktivt med att anpassa taktiken efter motståndarna. Effektivt mot topplagen. Men mot lite sämre lag spel tycker jag att Sirius saknar ett eget spel. Det märktes tydligt när de spelade mot City tidigare i höstas.

 

Se upp för:

Johan Eriksson X2. Den äldre av dem blev utsedd till förra säsongens rookie. Den yngre leder lagets interna poängliga. Båda två är vassa målskyttar som gärna avslutar. Jag tror mycket på den yngre versionen. Mot City visade han upp ett brett register. Given i landslaget om några år.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.