Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Knark

F.d. Clark Olofsson sägs vara gripen för grovt knarkbrott.
Flera hundra kilo narkotika sägs vara beslagtaget i Stockholm, f.d. Olofsson själv i Varberg.

Om det som sägs är sant ska polisen ha ett stort tack. De har gjort sitt jobb, men man kan tacka dem ändå. Det är inte ofta de hör det ordet.

Att smuggla och sälja knark måste vara mycket nära den ultimata egoismen och den allra mest samvetslösa pengahungern. I städer, samhällen, byar och på kyrkogårdar finns så många exempel på langarnas utdragna eländes- och mordverksamhet. Även om de flesta inget sådant ser. Platser där både knarkarna och de som ännu tror de ska kunna hantera knarket finns. Liksom de närmast sörjande.

Om det som sägs är sant bör denne man får ett straff någonstans i den absoluta toppen av straffskalan. Hur många liv ska han ha förstört? Hur många söner, döttrar, syskon och föräldrar ska han ha dödat med sina leveranser? Hur många liv till kommer han att hinna förstöra eller avsluta om han får ett snällstraff och är ute om fyra-fem år?
Så kan man resonera även om man allra djupast vill också honom väl.

Tänk om man kunde få vara med och stoppa in en käpp i någon langares hjul.
Tänk om man kunde få vara med och hjälpa till så att någon aldrig provar första gången.

Föräldrar, bry er och håll ögonen öppna. Det finns människor som är ett hot också mot ditt barn. En del genom att de vill göra knarket lagligt och mer lättillgängligt.

Intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.