Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Vännäspolitikerna blir som förbytta


Jag sitter inte i fullmäktige, men jag brukar vara med när jag bara har möjlighet. Man vill ju veta vad som sker och höra vad som sägs i kommunens högsta beslutande organ när man själv sitter i de underordnade sammanhangen, kommunstyrelsen och ksau.

Det är inte politikernas fel att ’festsalen’ där man vanligtvis samlas känns som ett mellanting mellan en hangar och en gravkrypta. De påverkas nog ändå av stämningen. Jag la märke till att de verkade mycket vitalare när kf var i församlinggården i Vännäsby härom dagen. Likaså idag när vi var på Fridhem. De blir sisådär tio år yngre, betydligt trevligare och spänstigare i tanken. De sitter till och med med folk ur andra blocket. Nåja, de är inte så inkrökta i vanliga fall heller, men Vännäs politiker verkar i alla fall må bra av att komma ut ifrån medborgarhuset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.