Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Rätt över landet


Igår bar det iväg rakt över landet från Nybro till Göteborg och västkusten. Vi bodde väldigt bra (och så billigt det bara är möjligt) på Johannesgården i Nybro och for nu vidare mot osedda ställen.

Vi hade en del moln, kyla och regn över det inre av Småland, men sedan bröt solen lös igen. Batterier laddades bokstavligt och blidligt. Det behövs perioder då intrycken är få också under en skolresa. Det är också bra med bussen. Stundtals kan det bli tråkigt.

Dagens mål var Universeum i Göteborg, något av ett naturvetenskapens eldorado. Det kan hända att man skulle ha haft ett skolprogram, men det var också väldigt bra med tre timmars egen rundvandring. Två av våra elever tog hem priser i en zoologisk tävling under dagen.

Mer om Universeum sedan. Nu är vilan slut och jag ska gå och möta eleverna. Sen ska det åkas berg och dalbana.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.