Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Det börjar likna semester

Festsalen är slutgiltigt utstädad och borden står som vanligt igen. Maten är betalad, strax Motormuseet också. Lånade saker är återställda och ett antal kassar med PET-flaskor är pantade.

Minnena bearbetas och lägger sig till rätta. Tempot saktar in och långsamt börjar en liten begynnande förnimmelse av ledighet infinna sig.

Just nu förtränger vi aktivt ett och annat som skulle ha varit gjort. Särskilt sådant som underlättas av fint och torrt väder. Det kan bli någon dags skolarbete i veckan, men annars siktar jag på en ledig juli. Med vissa små korta avbrott.
Det kan innebära att det blir en lite tuffare skolstart med färre färdiga svar när personalen börjar fråga. Särskilt efter att jag idag fick ett brev från Skolkontoret där det står att det inte blir några uppräkningar för löner och ökade kostnader nästa år, snarare räknar man med en sänkning av bidragen.

Det får nu vara hur det vill. Det var så trevligt att fylla jämt att jag satsar på att få uppleva det en gång till. Därför tar jag ledigt nu. *s*

En del som ser bloggande som ett arbete tar semester från det också. Eftersom det framför allt är avkoppling och nöje för min del så vet jag inte hur det blir med bloggsemestern. Men jag har en föraning kring det också….

4 kommentarer

 1. Berith

  men vill först få tacka för alla underbara bilder från din födelsedagsfest!!
  För oss på en bits avstånd har det varit fantastiskt roligt att få dela både din och Gunnel o Roberts högtidsdagar..

 2. Jan N

  Roligt att höra att du tycker så.
  Efter att i går kväll/i natt ha publicerat en del av bilderna jag fått så kändes det aningen mer än lovligt självcentrerat. Att lägga ut så många bilder på en privat sak som inte intresserar så många. Men det här blir en av dagarna med allra flest ”tittare”, så några har det intresserat.
  Fortsatt trevlig sommar!

 3. Kalle

  Semester för dig från det mesta av ditt arbete beviljas. Den ännu inte inkomna ansökan om semester från bloggandet avslås.
  Enligt uppdrag från styrelsen för Jans bloggarvänner
  Kalle S

 4. Jan N

  Hehe, i den kryptiska sista meningen i texten ligger att jag tror att det fortsätter att rulla på. Om man får ha hälsan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.