Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Tjusigheter

Njuter av skön eftermiddagsvila här hemma.

Ser att var och varannan lagt in tjusiga "banners" över sina sidor. Kalle i Brån har en väldigt fin Umeälvsbild. En sak är att göra det. Det svåra är väl att hitta någon lämplig bild att karva en bit ifrån.

På grund av diverse omständigheter verkar det här bli en av de mest hemmavarande somrar vi provat på. Den slår nog t.o.m. husmålarsomrarna. Till veckan skulle vi ha hemsökt min bror i deras stuga, men det fungerar inte så bra för oss just nu. Det är fördelar med att vara hemma också. Det kan hända man till hösten är mer "vilad" än man brukar vara.

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.