Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Blev inte alls som jag trodde

Jag hade planerat ett varmt bad och ett par timmars sömn i eftermiddag. Asfaltvandring och stående under sammanlagt bortåt 13 timmar igår känns i stumma lår och vader. Det gör rent ont.

Men inte blev det som jag tänkt. Ett litet förbiseende (jättestort!) gjorde att jag fick återvända till Umeå efter en snabb dusch och någon minuts superpowernap. Sen blev det lite sökande efter människor jag kommit att tänka på sista dygnet och så kvällen på Mariehemskyrkan. För en stund sedan kom jag hem igen. Efter kyrkan kom jag förresten att tänka på tre hemlöshetssituationer Jesus genomlevde.

Nu fick jag ju sova fem timmar i natt, men rik tillgång på frisk luft. Det är inte sämst. När jag till slut somnar lär det ändå bli djup sömn. Sammanfattningen av intrycken kanske dröjer.

Måste nog "städa upp" i mobilbloggarna också. Det blir lite si som så med dem.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.