Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Tack alla olika!

Tänkte sätta ut en av summeringarna av uteliggardygnet, det blir förmodligen flera för omfattningens skull, men orken finns inte. Kanske bra, för intrycken fortsätter att poppa upp eftersom. Har inte ens laddat ner bilderna från kameran, som förresten är obegripligt få. Hade inte tid att fota, tror jag.

Det blir istället ett tack till ÖG:s slitvargar och till alla mat- och fikaskänkare. Missade er tidigare, tror jag. Inte minst trevlig var den unge kille som kom med en stor påse med cheeseburgare till oss sent i går kväll, just som den stora delen var ute och vandrade någonstans.

Till sist ett stort tack till den roliga grupp som delade mödorna. 11 personer med riktigt rekorderliga skillnader i ålder, bakgrund, kynne, etnicitet, religiösa och politiska ståndpunkter.

Tack för den öppna gemenskapen! *s*

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.