Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Statsministern vann


Några "långt-bort-vänster"-representanter tog tillfället i akt att göra ett inlägg under statsministerns tal.

Man bemödade sig inte med att vänta till frågestunden, men de var inte intresserade av några svar heller. Det hörde man på deras nyanserade inlägg. Banderollen hjälpte inte heller så mycket. Eftersom den var upp-och-nervänd vara det bara färgen som talade. Sen hade de inte fått oproportionerligt mycket plats på vk.se om de hade visat en aning hyfs. Tror inte många av dem skulle kvala in på epitetet "arbetarklass" på något enda vis. *s*

Fredrik Reinfeldt knep i alla fall poängen. Dels genom att säga att fösta strofen var bäst, den var från Gamla testamentet. Sen genom att lugnt påpeka att det är bra att vi har yttrandefrihet i Sverige. Det hade inte gått lättvindigt att göra så där i något enda av kommunismens gamla idealländer.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.