Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Skolinspektionens besök

Idag var sista dagen på veckans besök från Skolinspektionen. Det gällde arbetet med trakasserier och kränkande behandling. Vi var en av 50 utvalda skolor som besöktes.

Inspektörerna började och slutade med att språka med mig. Sedan har det varit intervju med elevgrupper, elevskyddsombuden, lärare, skolhälsovård och diverse övrig personal. Även från andra verksamheter. Man har gått runt i skolan, ätit med eleverna och så.

Vi får en slutrapportering vid jultid, men förhandsbeskedet var positivt. Förmodligen får vi en del påbackning på formalia och vissa rutiner. Att eleverna är trygga känns som huvudsaken, sen får vi ta hand om "utvecklingsområdena".

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.