Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Bodström och Kalla faktas reportrar


Inom (S) är det mest bara gräsrötter som verkar bekymra sig om "Teflon-Thomas" bravader. I alla fall utåt. Inom andra partier är man också ganska tysta. Kanske p.g.a. att man minns egna saker som lutar åt det här hållet.

Samtidigt som man inte vill hänga ut människor, sprätta dynga eller underblåsa mätningar typ "vilken motionerar mest" osv, så kan det ha sitt intresse att se vad Kalla faktas reportrar säger angående Bodströms försvar efter programmet. Det kan läsas på Politikerbloggen. Var sanningen ligger får var och en försöka avgöra.

Det är alldeles klart att riksdagsmän ska ha kontakt med sina landsändar, väljare, gamla sammanhang och yrken. Även att de kan ha andra uppdrag som inte tar alltför mycket tid. Samtidigt måste det finnas en rimlighet i hanteringen som inte ses i Bodströms "multifakturering". Även om han arbetar långt över normala arbetstider.

Om man tar saken som en man och visar en viss ödmjukhet kan väl det mesta räddas. Det finns det både manliga och kvinnliga bevis på. Försöker man bara med hissad flagga segla vidare på sin räkmacka brukar försvarat felaktigt beteende förr eller senare slå tillbaka.

Nu har jag nog skrivit färdigt i ärendet.

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Kalle

    Jag vad gör man som en helt vanlig s.k. gräsrot, sedan man läst Kalla faktas redovisning av fakta på Politikerbloggen? Tala om att vara maktlös om än jag lever i en demokrati som Sverige ju är!

  2. Jan N

    Svårt att säga. Till att börja med kan du gå på in på sr.se och leta dig fram till Lördagsintervjun. Lyssna iaf till de första 5-10 minuterna som behandlar ämnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.